feel the burn

08.12.2012 - 15:10 - kommentarer (1)

 Heihei dere :)

Nå er jeg sliten og svett etter en rask treningsøkt! Jeg har savnet den sykt bra følelsen etter en god treningsøkt! Det virker som om hjernen blir klarere og jeg føler meg mye bedre! Pluss at svette er visst veldig bra for huden, haha. Tenkte jeg kunne trene i dag ettersom jeg har spist litt godteri siden det er helg og jeg ikke har fått trent på flere uker! Treningsbehovet ble bare større og større, faktisk og tilslutt fant jeg meg selv i joggesko og treningsbh - så jeg bare satte i gang. 

  Instagram photo by @healthydonna (Healthy lifestyle) | Statigram  Instagram photo by @healthydonna (Healthy lifestyle) | Statigram  Slim & Svelte
  summer1101 / Pinterest  Tumblr  Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Tenkte jeg skulle skrive ned hvilke dager jeg skal begynne å trene igjen! Jeg trenger å få orden på disse sakene, haha. 

Mandag: Cardio
Tirsdag: Styrke
Onsdag: Fri
Torsdag: Fri
Fredag: Cardio
Lørdag: Styrke + mage
Søndag: Cardio & styrke

Tror jeg skal sette av hvertfall èn time til trening i løpet av en dag. Jeg har bare så utrolig mye å gjøre at jeg må passe på å rekke alt, men jeg skal bli flinkere på å trene regelmessig. Jeg trenger å bli sprekere til gymmen faktisk! Vardåsen og BIP skal ikke lenger være ork, jeg skal slå tiden min til våren. Det er noe jeg har lovt meg selv, så da må jeg nesten bare jobbe med det da. ♥ Gleder meg! Jeg vet dette fungerer, jeg må bare satse 100 % i det jeg gjør.  

justgirlythings   Leila  that healthy little thing

 Vi snakkes! (Forresten, bloggingen SKAL bli bedre altså. Jeg trenger bare å få orden på saker og ting først, så lover jeg dere mye mindre kjedelig blogging!)

 

1 KOMMENTAR

Mikael

03.01.2013 kl.18:15

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael


Om bloggeren

Hei hei! Jeg er ei jente på 15 år som elsker å trene, sminke & mote! :-) Håper du liker bloggen!Grunnkoder av cathrine, redigert av meg :-)
hits