til helgen

07.12.2012 - 23:22 - kommentarer (2)

Heihei dere :)

I skrivende stund er det 45 minutter til lørdaag, haha! ♥ Overraskende nok har jeg klart å være sunn denne uka! Jeg hadde jo en sjokoladestripe eller to midt i uka, men ellers har jeg vært flink! En ting jeg hater er å begrense meg til bare sunne ting; det takler jeg ikke. Så jeg har spist litt sjokolade og liten bollebit her og der sånn at jeg ikke ble helt villmann på slutten av uken, passer perfekt for meg! På treningsfronten er det litt annerledes .... men altså! Jeg har hatt ganske mye å gjøre + at jeg sykler og går som et helvete for å rekke bussen, hente ting fra posten også videre - hardt liv! Men neste uke, da! Da skal jeg bli flinkere til å trene. Jeg tror jeg skal begynne litt med intervaller igjen og pilates og yoga, selv om jeg begynner å gjespe etter noen minutter fordi det er så gørr kjedelig. Gruer meg noe helt sykt egentlig fordi jeg ikke har trent på lenge. Jeg husker i fjor da jeg trente fem dager i uken og aldri gikk glipp av en treningsøkt :( Det var tider det! 


Ellers har jeg jo fått meg en workout buddy, haha - nemlig ei som heter Rikke! Vi skal jogge også videre nå det blir litt varmere + at vi kommer til dundre ned hallene til Elixia i juleferien, hahah. Can't wait! 

Men nå venter min kjære seng på meg, snakkes! 
 

2 KOMMENTARER

Siri A <3

08.12.2012 kl.01:04

Herregud, kommer aldri til å glemme sommeren i fjor altså! Da trente du M

A S S E !!! :o :P
Su

08.12.2012 kl.14:33

Siri: Haha, aw, jeg savner det veldig! <3


Om bloggeren

Hei hei! Jeg er ei jente på 15 år som elsker å trene, sminke & mote! :-) Håper du liker bloggen!Grunnkoder av cathrine, redigert av meg :-)
hits